Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

geke

liesbeth

Hallo Geke en de rest,

ik heb effe de site bekeken en ik vind het leuk om op de hoogte gehouden te worden, dus stuur me maar een mailtje als je wat geschreven hebt, alleen geen grote fotos meesturen, kan niet door het tel. kabeltje van mij.Ik wens jullie allemaal heel veel plezier daar,groetjes liesbeth

els

Hallo Geke, een leuk idee om jullie te volgen op reis, heel veel plezier en ee goede reis.
Liefs els

Melchert Scheper,

Ja we hebben de foto-s gezien erg mooi, we zullen nog wel meer kijken, Een boodschap voor Herman en Jannie, het erg goed met mijn ik ben een weekend thuis , vanmiddag weer retour.Zondag. Ik heb geen uitval meer van arm of been. Heel veel plezier gewenst met al het reizen

Melchert Scheper,

Gezond weer thuis,

Melchert

Een klein berichtje voor Herman en Janny, Morgen 5-12-07 wordt ik ontslagen uit de Vogellanden in Zwolle, Annie haalt mij morgen vroeg op en gaan we weer naar huis,Hartelijke groeten, en vakantie plezier.

maureen.

Hoi Geke en Freek,
Wat leuk is dit. Ik heb net de foto's bekeken, wat een prachtige bruid! Nu jullie rondreis. Hebben jullie nog over de moonlightroad gereden? en nu de Milfordsound.. ik ben jaloers en wil zo weer terug. Geniet er nog lekker van. We volgen jullie. Groetjes Maureen.

Melchert

Wanneer komen er weer nieuwe foto-s ??????

Annie en Melchert.

Vandaag kregen we de wensen van jullie voor een Gezegend Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar Dank je wel en voor jullie natuurlijk ook ,vanuit het koude Holland de beste wensen .

Annie en Melchert.

Annie is nu aan het inzingen voor vanavond Volkskerstzang.Mooie foto-s geeft echt een vakantie gevoel, Het lijkt me heel gezellig met twee tegelijk naar de WC,kun je gezellig praten. Wat klimmen die Herman en Jannie nog goed tegen de berg op,moesten jullie 1000m omhoog lopen? Veel plezier,