eens kijken of het werkt

Ik hoop dat ik uit mijn mailadres een paar reacties krijg. Zodat we kunnen proberen jullie op de hoogte kunnen houden van onze trip.

angela

leuk hoor wat een prachtige foto. DIKKOP!!!!!

Betty

hoi Geke,
Wat leuk om straks jullie reisverhalen te lezen!!!
Ik ga nu gauw ontbijten. Tot straks op het werk!
groetjes,
Betty

dirk

Hij werkt dus ik ben benieuwd groetjes

Gerda

Hoi Géke, nou het werkt hoor, ga iedere dag kijken!!

Wendy

Hoi hoi.
Wat een super leuk idee. We houden elkaar op de hoogte! Groetjes Wendy.

Mabel

Prettige vakantie en ik ga ook iedere dag kijken.
Lijkt mij geweldig!!!

Carla

Geniet van het land, de trouwerij, de tijd bij je dochter (en schoonzoon) en de vakantie erna.

bert en wendy

Hallo allemaal aan de andere kant van de wereld!!!
Allereerst........Janny, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hier bij ons in Nederland ben je dan wel nog niet jarig, maar we toosten vanavond vast op jou!!. Hier in het koude Holland gaat alles goed, hoe is het bij jullie in het warme Nieuw Zeeland?
Tot horens,
Groetjes Bert en Wendy.

Gerda

Hoi mam, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Is alles goed daar? We hopen snel iets van jullie te horen of te zien op deze site! Alles goed hier. Kusjes, Martin, Gerda, Melvin en Robbin.

Appie en Aafke

Hallo vakantie gangers.Jannie van harte gefeliciteerd met je verjaardag en dat je het nu ook een keer buiten kunt vieren in november,te gek. groetjes Appie en Aafke

jannie

Hallo vakantiegangers,

Tante Jannie, namens de rest van de familie Jordens, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Ge

Jannie, een beetje laat, maar nog van harte gefelicteerd met je verjaardag! veel plezier allemaal in Nieuw-Zeeland.

Wim en Els

Hallo Allemaal
Jannie ook wij willen je nog van harte feliciteren en geniet van al het moois aan de andere kant van de wereld heel veel plezier met z;n allen Groetjes

Gerda

Hoi Géke, het is gelukt hoor. Leuk!! We wachten nu op foto's van de trouwerij. Groetjes van de Kalenbergerweg.

Anton Hermi Alieke en Stefan

Angela en Richard van harte gefeliciteerd met
jullie huwelijk!!!!!!
We zijn reuze benieuwd hoe de dag is verlopen.
Hier alles goed.
Leuk hoor de foto's, even om een hoekje meekijken!

marian

Hallo Angela enRichard van Harte Gefeliciteerd met jullie huwelijk.
Wij hebben de foto,s gezien en jullie zien er echt heel mooi uit.
Wat ook een mooie omgeving om te zien en hellemaal om te trouwen natuurlijk!
Verder de rest van de familie ook Gefeliciteerd.

Groeten Bert Marian Mike en Ilse Slingenberg